Customer Service Area

Queens, NY

Holt Construction completed the renovation of an existing building to the client’s new customer rental service area which included a car wash, office and transpiration maintenance area.

The scope of work included a full modification to the building, gut renovation in addition to installation of a new traffic control system, canopies and fueling stations. A new elevator system, facade, roofing, HVAC and a new fire system was installed to stay within code. The build-out also included a new car wash facility and mechanical shop with the building’s former repair bay being converted into an indoor parking garage. Holt, the client, and Graf and Lewent (the Architect) developed a team-based relationship during the preconstruction phase in order to successfully convert this facility into a successful project.

Architect
Graf & Lewent

Contract Value
$4.5M

Size
36,000 sq. ft.

Explore Similar Projects

Retail Space

Aviation Retail Store

Spa

Retail Space Program