fbpx Skip to main content

Holt Construction’s Hudson Valley team, led by Kean Farsetta, Project Executive, recently completed the a new Chronic Care Rehabilitation Center in Cornwall New York.

This 8,000 sq. ft. space required concrete saw cutting of the floor in order to allow for the under slab plumbing, in addition to demolishing the original structure down to the walls to begin the build-out for the newly proposed space. A hydraulic wall cutting machine was utilized to cut through the walls of two adjoining spaces in order to combine them to create a larger, more efficient space. We are proud of our continued partnership with client, and the new rehab center that the town of Cornwall has for its residents!

Explore Similar Projects

Radiology Renovation

Cultivation Facility

Chronic Care Center

LATEST NEWS

Stay up-to-date with all Holt news and subscribe to our newsletter – Holt Times

Skip to content